top of page

Tocht tegen Kanker - 26 juni 2021

Het Daniel den Hoed Fonds heeft ook RCMD De Coureur benaderd over de Tocht tegen Kanker die op 26 juni 2021 wordt georganiseerd en heeft gevraagd deze tocht door middel van onderstaande informatie onder de aandacht van onze leden te brengen.


De Tocht tegen Kanker - 26 juni 2021

Kankeronderzoek mag niet lijden onder corona.

We moeten doorgaan!

Daarom komen we op afstand, maar tóch samen in beweging. Voor een beter vooruitzicht voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

Ga je wandelen, hardlopen of fietsen? Het maakt niet uit wat je kiest, als je maar in beweging komt.

Met elkaar leggen wij zaterdag 26 juni 2021 vele kilometers af om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Kies een afstand die bij jouw past en start vanaf je eigen voordeur of gekozen locatie. Met behulp van de eRoutes app krijg je op basis van jouw GPS locatie diverse routes voorgesteld. Het is ook mogelijk een eigen route af te leggen. Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en word je aangemoedigd om jouw prestatie te voltooien. Daar hoort natuurlijk een mooi deelnemerspakket bij met o.a. een vette medaille! De Tocht tegen Kanker is 100% coronaproof, daardoor weet je zeker dat deze altijd doorgaat!

Inschrijven kan via www.maakkankerkansloos.nl

Samen maken we kanker kansloos!

Met vriendelijke groet, Chantal Gerla Evenementen en Fondsenwerving Erasmus MC Foundation

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page