foto derny 5.jpg

Het wegseizoen bij De Coureur is op zondag 26 september 2022 afgesloten met een ZoMoCo wedstrijd en het Kugeko Derny kampioenschap ZH.

Het Derny kampioenschap is gewonnen door Danny Vroijk, Boy Rueck op de tweede plaats en Arian Oosthoek op de derde plaats.

Bij de dames ging de overwinning naar Sophie van der Horst, gevolgd door Juul Hubert en Nienke Dullemond.

Bij de categorie Maters eiste Frank Nijssen de overwinning op. René Hulsman eindigde op een fraaie 2e plaats, gevolgd door Marten Vosmer.

Alle uitslagen zijn te vinden op Mylaps.

 

 

​Het aanvragen van licenties seizoen 2022 en het gebruik van een transponder tijdens wedstrijden

In 2022 gaan we meer gebruik maken van de mogelijkheid om licenties te scannen bij de inschrijvingen voor wedstrijden en het gebruik van MyLaps bij het opmaken van de uitslag.

Dat betekent dat je ALTIJD een werkende transponder op je fiets moet hebben om in de uitslag van een wedstrijd te komen.

De Coureur stelt gratis transponders ter beschikking voor de eigen leden.

Als je hiervan gebruik wil maken laat het dan bijtijds weten (mail naar: secretaris@decoureur.nl) en wacht niet tot aan het moment dat je de eerste clubwedstrijd wilt rijden. Op=Op.

Ieder lid zal zelf zijn licentie moeten aanvragen via www.knwu.nl

Heb je vragen hierover neem dan even contact op Matthijs Loerts (voorzitter@decoureur.nl) of Arjan Korthout (secretaris@decoureur.nl).

Zonder licentie kan je niet deelnamen aan de ZoMoCo of nationale wedstrijden. Wel is deelname mogelijk aan de Voorjaarscompetitie en de woensdagavondcompetitie bij De Coureur.

 

Nieuwsberichten

Archief