top of page
foto derny 5.jpg

Wedstrijd bij De Coureur op 5 feb gaat NIET door. Er ligt teveel water in de eerste bocht na de start/finish. Het is niet verantwoord om te rijden. helaas.

Het wegseizoen gaat op 5 februari 2023 bij De Coureur van start met de Voorjaarscompetitie en op zaterdag 11 februari 2023 met de C6 competitie.


Let OP: de voorjaarscompetitie wordt om en om met RWC Ahoy verreden. De ene week bij de Coureur, de volgende week bij Ahoy. Start 10.00 uur.
 

Schema:

De Coureur zondag 5 februari 2023

Ahoy: zondag 12 februari 2023

De Coureur zondag 19 februari 2023

Ahoy: zondag 26 februari 2023
 

De Coureur zondag 5 maart2023

Ahoy: zondag 12 maart2023

De Coureur zondag 19 maart 2023

Ahoy: zondag 26 maart 2023

 

 

​Het aanvragen van licenties seizoen 2023 en het gebruik van een transponder tijdens wedstrijden

In 2023 gaan we gebruik maken van de mogelijkheid om licenties te scannen bij de inschrijvingen voor wedstrijden en het gebruik van MyLaps bij het opmaken van de uitslag.

Dat betekent dat je ALTIJD een werkende transponder op je fiets moet hebben om in de uitslag van een wedstrijd te komen.

De Coureur stelt gratis transponders ter beschikking voor de eigen leden.

Als je hiervan gebruik wil maken laat het dan bijtijds weten (mail naar: secretaris@decoureur.nl) en wacht niet tot aan het moment dat je de eerste clubwedstrijd wilt rijden. Op=Op.

Ieder lid zal zelf zijn licentie moeten aanvragen via www.knwu.nl

Heb je vragen hierover neem dan even contact op Matthijs Loerts (voorzitter@decoureur.nl) of Arjan Korthout (secretaris@decoureur.nl).

Zonder licentie kan je niet deelnamen aan de ZoMoCo of nationale wedstrijden. Wel is deelname mogelijk aan de Voorjaarscompetitie en de woensdagavondcompetitie bij De Coureur.

 

Nieuwsberichten

Archief
bottom of page