top of page

Het is bijna zover….woensdag 26 mei 2021 gaan we weer van start met wieleractiviteiten

Het is bijna zover….woensdag 26 mei 2021 gaan we weer van start met wieleractiviteiten op het parcours van RCMD De Coureur (behoudens onvoorziene “corona” omstandigheden).


De coronamaatregelen worden versoepeld met ingang van 19 mei 2021.

Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan.

Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden.


Wij verwachten vanaf woensdag 26 mei 2021 weer te kunnen starten met trainingsavonden, in dezelfde vorm als verleden jaar, op het wielerparcours.


De komende dagen zal nader bekend worden onder welke verdere voorwaarden deze trainingsavonden buiten georganiseerd kunnen worden.

Wij gaan ervan uit dat een registratie van de deelnemers vooraf nodig zal zijn, net zoals we op dit moment met de dernytrainingen doen.

Eén deze dagen zal de KNWU met een advies hierover komen, zo is de verwachting.


Dit betekent dat we, hoe graag we ook anders zouden willen, niet eerder kunnen starten met deze trainingsavonden dan op woensdag 26 mei 2021.

Deze week gelijk al beginnen is, helaas, niet haalbaar. Wij hebben binnen De Coureur enkele dagen nodig om alles op te starten, onder meer met de opzet van de registratie van de deelnemers.

Mocht registratie vooraf nodig zijn om deel te nemen aan de trainingsavond, dan hoor je dat tijdig van ons.


Tijdens de trainingen op woensdagavond is de bar in de kantine gesloten. Eventuele spullen (jacks, rugzakje) kunnen wel in de kantine gelegd worden.


Behoudens tegenbericht starten we op woensdag 26 mei 2021 om 19.00 uur voor een training over 1 uur en 3 ronden. Alleen clubleden kunnen deelnemen.

Het is geen wedstrijd, er worden geen rugnummers uitgegeven, maar…we zijn wel benieuwd wie er als eerste over de streep komt.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page